Kui kaerahelbepuder või võileivad on ära tüüdanud, siis ülimaitsev ning kiirelt valmiv hommikusöök on ka tšiiapuding. Lisaks heale maitsele kubiseb see toit põletikku alandava toimega oomega-3-rasvhapetest, kiudainetest ja kaltsiumist.

Tšiiaseemnetes on rohkem antioksüdante kui samas koguses mustikates. Suure tõenäosusega paneb see puding ka kõhu hästi läbi käima, kuna sisaldab rohkem kui kolmveerandi päevasest soovituslikust kiudainete kogusest.

Vaja läheb:
  • 80 g kuivatatud ploome
  • 5 g kookoshelbeid
  • 10 g India pähkleid
  • 60 g banaani
  • 200 g vett
  • kaneeli
  • vaniljet
  • jahvatatud ingverit
  • 40 g tšiiaseemneid
Valmistamine:

Püreesta kuivatatud ploomid, kookoshelbed, india pähklid, banaan ja vesi ühtlaseks kreemiks, lisa tunde järgi maitseaineid ja sega sisse tšiiaseemned. Naudi kohe või lase paar tundi pakseneda.

UUED RETSEPTID SINU E-MAILILE