Krevetipasta kooreses tomatikastmes

Isutab ühe maitsva pasta järele? Aga palun… traditsioonilise pasta bolognese asemel vahelduseks üks köögiviljarohke ning maitseküllane krevetipasta. Kiire elutempoga inimestele hästi sobiv, kuna valmib siuh-sauh kiiresti.

Vaja läheb:
  • 65 g (gluteenivabu) makarone
  • 30 g kookospiima (Santa Maria extra smooth)
  • 180 g kirsstomateid
  • 25 g porrut
  • 15 g mugulsibulat
  • 1 küüs küüslauku
  • 10 g külmpressitud oliiviõli
  • 40 g spinatit
  • 80 g hiidkrevette
  • soola, pipart
  • laimi või sidrunit
Valmistamine:

Vala makaronid keevasse vette ning keeda poolpehmeks. Samal ajal haki porru, sibul ja küüslauk. Vala pannile õli, lisa hakitud köögiviljad ja kuumuta paar minutit. Seejärel lisa poolitatud kirsstomatid, puhastatud hiidkrevetid, veidi riivitud sidrunikoort ning kuumuta veel paar minutit. Lisa kookospiim ja poolküpsed makaronid. Küpseta aegajalt segades umbes 5-10 minutit, umbes minut enne serveerimist sega hulka spinatilehed. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri omale maitsev toidukord. 😉

Head isu!

 

Inspiratsioon saadud Antti-lt.