Valmista oma traditsioonilised kotletid seekord hoopis uudset viisi, kasutades lisandiks ube ja rohkelt köögivilju. Lõpptulemus on väga mahlane ja maitsev!

Kotlettide jaoks läheb vaja:
  • 43 g keedetud valgeid ube
  • 40 g porgandit
  • 80 g kanahakkliha
  • 10 g apteegitilli
  • 10 g tatrajahu
  • maitse järgi küüslauku, tilli, peterselli, soola ja pipart
Ahjuköögiviljade jaoks läheb vaja:
  • 220 g kartulit
  • 40 g porgandit
  • 40 g kaalikat
  • 5 g oliiviõli
  • maitse järgi soola ja pipart
Valmistamine:

Kotlettide valmistamiseks loputa oad ja mudi sõrmedega või pudrunuiaga pudruks. Riivi porgand jämedama riiviga. Tükelda fenkol ja küüslauk. Pane kõik koostisained kokku ning sega taigen ühtlaseks. Kuna taigen on üsna kleepuv, siis tõsta sobiva suurusega portsud jahu sisse ja vormi kotletid. Küpseta ahjus u 30- 40 minutit 200˚C juures.

Puhasta köögiviljad, tükelda ja laota ahjuplaadile. Nirista üle oliiviõliga ja küpseta ahjus 180˚C juures umbes 45 minutit, kuni köögiviljad on küpsed, kuid veidi krõmpsud.

Nipp! Pane köögiviljad koos kotlettidega samaaegselt ahju- nii saad nautida üheaegselt sooja lõuna- või õhtusööki!

Head isu!

UUED RETSEPTID SINU E-MAILILE