Toidutalumatuse test- Cytolisa

Toidutalumatus on organismi krooniline reaktsioon sagedasti tarbitavatele toitudele ning erineb allergiast selle poolest, et tagajärjed võivad ilmneda alles pika aja jooksul. Mittetalutava toiduaine igapäevase söömise tagajärjel võivad sümptomid vähehaaval tugevneda ning muutuda põletikuga kulgevaks haiguseks.

Sagedaseimad toiduainete talumatusega kaasnevad probleemid on näiteks liigesepõletikud, gastrointestinaalhäired (Crohni tõbi, haavandiline koliit ja ärritatud soole sündroom), naha probleemid (atoopiline ekseem, akne ja psoriaas), migreenid ja kroonilised peavalud, depressioon, ülekaalulisus jne.

Toidutalumatust on võimalik välja selgitada erinevate veretestidega. Koostöös Synlabi laboratooriumiga pakume toidutalumatuse määramist Cytotolisa testi kaudu. Talumatust tekitavaid toiduaineid mõnda aega vältides ning edaspidi vaid mõõdukalt tarbides on võimalik oma tervist ja enesetunnet parandada. Koos testi tulemustega jagame ka näpunäiteid, kuidas oma toitumist vastavalt kohandada.

*Toidutalumatuse testide tulemused kuuluvad toitumisteraapia valdkonda, antud tulemuste jälgimine võib aidata täiendavalt kaasa haiguste taandumisele või haigusnähtude ennetamisele. Sellega ei tohi asendada juba käimasolevat ravi. Tegemist ei ole tervishoiuteenusega.

Pakume võimalust teostada Cytolisa testi järgmiste toiduainete suhtes:

Cytolisa 176 toiduainet
225 € Ava
Registreeru
  • Mandel
  • Amarant
  • Ameerika juust
  • Aniis

  • Appenzelli juust
  • Õun
  • Aprikoos
  • Artišokk

  • Spargel
  • Aspergillus niger
  • Avokaado
  • Pagaripärm

  • Banaan
  • Oder
  • Basiilik
  • Põlduba

  • Aeduba
  • Kidney uba
  • Munguba
  • Sojauba

  • Karulauk
  • Veiseliha
  • Paprika
  • Aedsalat

  • Mustjuur
  • Õllepärm
  • Brokoli
  • Brüsseli kapsas

  • Tatar
  • Pett
  • Camembert
  • Raps

  • Kantaluup
  • Köömned
  • Jaanileivapuu
  • Jaanileivapuujahu

  • Porgand
  • India pähkel
  • Lillkapsas
  • Juurseller

  • Varsseller
  • Lehtpeet
  • Kirss
  • Kastan

  • Kana
  • Sigur
  • Hiinakapsas
  • Murulauk

  • Koriander
  • Kaneel
  • Merekarp
  • Kakaouba

  • Kookos
  • Tursk
  • Kohv
  • Mais

  • Lambsalat
  • Kodujuust
  • Lehmapiim
  • Kress

  • Kurk
  • Kohupiim
  • Sõstar
  • Datlid

  • Hirv
  • Till
  • Spelta (grünkern)
  • Part

  • Munavalge
  • Munakollane
  • Baklažaan
  • Kultuur-üheteranisu

  • Salatsigur
  • Fenkol
  • Sarapuupähkel
  • Küüslauk

  • Ingver
  • Kitsejuust
  • Kitsepiim
  • Gouda juust

  • Hele viinamari
  • Greip
  • Gruyère juust
  • Heeringas

  • Hokkaido kõrvits
  • Mesi
  • Mädarõigas
  • Jääsalat

  • Maapirn
  • Lehtkapsas (kale)
  • Kamut
  • Kiivi

  • Nuikapsas
  • Lammas
  • Porrulauk
  • Sidrun

  • Läätsed
  • Linaseemned
  • Lupiini valk
  • Makadaamiapähkel

  • Makrell
  • Mango
  • Märapiim
  • Hirss

  • Mozzarella
  • Seened
  • Kaer
  • Oliiv

  • Sibul
  • Apelsin
  • Oregano
  • Jaanalind

  • Papaia
  • Parmesan
  • Petersell
  • Juurpetersell

  • Pastinaak
  • Kikerhernes
  • Roheline hernes
  • Virsik

  • Maapähkel
  • Pirn
  • Must pipar
  • Cayenne pipar

  • Ananass
  • Pistaatsiapähkel
  • Ploom
  • Mooniseemned

  • Sealiha
  • Kartul
  • Kõrvitsaseemned
  • Kinoa

  • Punane salatsigur
  • Redis
  • Vaarikas
  • Punapeet

  • Punane kapsas
  • Riis
  • Romaani lillkapsas
  • Rosmariin

  • Rukola
  • Kaalikas
  • Rukis
  • Safloorõli

  • Salvei
  • Lõhe
  • Sardiinid
  • Kähar peakapsas

  • Seesam
  • Lambajuust
  • Krevett
  • Suhkruhernes

  • Merikeel
  • Spelta
  • Spinat
  • Kalmaar

  • Maasikas
  • Päevalilleseemned
  • Maguskartul (bataat)
  • Šveitsi juust

  • Mandariin
  • Tüümian
  • Tilsiteri juust
  • Tomat

  • Forell
  • Tuunikala
  • Kalkun
  • Vanilje

  • Kreekapähkel
  • Arbuus
  • Nisu
  • Valge peakapsas

  • Metssiga
  • Metsik riis
  • Jogurt
  • Suvikõrvits

Veri võetakse synlab Eesti OÜ laboratooriumis.