Kardemoni puding

Kardemon, apelsin ja laim kookospiimas loovad ootamatult huvitava koosluse, mis selles chia pudingus pakub hõrgu elamuse maitsete maailmas!

Ingveriliste sugukonda kuuluvat kardemoni kasutatakse kõige enam Lähis-Ida ja India köögis. Külma aja eel sobib see aga ideaalselt ka meie toidulauale, sest kardemonis sisalduval eeterlikul õlil tsineoolil arvatakse olevat hea leevendus külmetushaiguste korral.

Vaja läheb:
  • 50 g kookospiima
  • 50 g apelsinimahla
  • 10 g laimimahla
  • 30 g chia seemneid
  • 1 tl kardemoni
  • 50 g apelsini
  • 30 g vahtrasiirupit
Valmistamine:

Sega kookospiim apelsinimahla, laimimahla ja vahtrasiirupiga. Võimalusel kasuta värskelt pressitud laimi- ja apelsinimahla. Lisa kardemon ja chia seemned. Lase külmkapis vähemalt tund aega seista ning serveeri apelsiniviiludega.

See kogus annab 350 kcal. Huvitavaid maitsenaudinguid!