Karulaugu-munavõie leivaga

Esimeste erksamate päikesekiirte ja soojade ilmade lähenedes hakkab ka keha janunema millegi värske ja võimsa järele. Võib öelda, et üheks esimeseks kevadekuulutajaks on karulauk, mis kahtlemata endas väge sisaldab. Seega, mine naudi kevadepäikest ja nopi metsa alt mõned karulaugulehed. Karulaugu-munavõie leivaga on mõnus vaheldus talvistele roogadele.

Muul hooajal, kui karulauku käepärast ei ole, võid kasutada näiteks rohelist sibulat või spinatit.

Vaja läheb:
  • 2 muna
  • 10 g karulauku
  • 5 g külmpressitud oliiviõli
  • soola
  • 3 viilu leiba
  • 10 g lutserni ehk alfalfa idusid
Valmistamine:

Keeda muna ja tükelda kahvliga. Sega hulka peeneks hakitud karulauk, oliiviõli ja sool. Määri karulaugu-munavõie leivaviiludele ning tõsta peale idusid. Naudi kosutava vahepala või kergema hommikusöögina.

Huvitavaid fakte karulaugu kohta saad lugeda meie blogist.

 

Üks portsjon annab 400 kcal. 

 

Karulauguga munavõi