Püreesupp kanaga

Mõnus sügisene püreesupp, mis üllatab oma kreemisuse ja soojusega, täites samal ajal hästi ka kõhtu.

Vaja läheb:
  • 80 g kanafileed
  • 280 g kartulit
  • 170 g kõrvitsat
  • 100 g porgandit
  • 40 g kookospiima
  • 8 g külmpressitud oliiviõli
  • vett
  • soola, pipart, kurkumi, maitserohelist
Valmistamine:

Koori ja tükelda köögiviljad ning keeda soola ja kurkumipulbriga maitsestatud vees kuni pehmenemiseni. Seejärel püreesta kõik kreemjaks ja lisa kookospiim. Vajadusel maitsesta soola ja pipraga. Samal ajal prae väikesteks tükkideks lõigatud kanafilee tükid krõbedaks. Raputa krõbedad kanatükid ja hakitud maitseroheline püreesupile.

Head isu!