Tatrapuder peekoni ja juustuga

Aegajalt tahaks magusale pudrule vaheldust ühe mõnusa soolase ja toeka hommikupudru näol. Tatar koos peekoni, juustu ja köögiviljadega pakub üllatavaid maitseelamusi ja hea kõhutäie pikemaks ajaks.

Vaja läheb:
  • 60 g tatart
  • 30 g sibulat
  • 40 g suitsupeekonit
  • 75 g porgandit
  • 20 g riivjuustu
  • 100 g kirsstomateid
  • 10 g spinatit
  • 5 g palsamiäädikat
  • jodeeritud soola
Valmistamine:

Keeda tatar ja maitsesta soolaga. Samal ajal koori ja haki sibul ning porgand väikesteks kuubikuteks. Tükelda peekon. Prae pannil peekon, sibul ja porgand. Tõsta tatar taldrikule, lisa peale juust ning peekoni ja köögiviljade segu. Kõrvale tee tomatist, spinatist ja palsamiäädikast salat.

See kogus annab 500 kcal.

Mõnusat nautimist!