Soolased trühvlid on aastavahetuse peolaua hitt!
Need soolased ampsud on tõeliselt lihtsad valmistada ja usu, pakuvad su külalistele suurepärase maitseelamuse!
Vaja läheb:
- 100 g maitsestatud toorjuustu
- 3 viilu musta leiba
- 100 g suitsukala
- maitserohelist
Valmistamine:
Käesolevas retseptis on kasutatud kuumsuitsu hõbeheiki ja murulauguga toorjuustu. Kui soovid, kasuta endale meelepärase maitsega toorjuustu ja enda lemmikut suitsukala.
Purusta leivaviilud näppude vahel või minilõikuriga peeneks puruks. Rösti leivapuru kuival pannil mõned minutid. Puhasta suituskala ja purusta näppude vahel või kahvliga puruks.
Sega omavahel 2/3 leivapurust, kalasegu ja toorjuust. Veereta näppude vahel pallikesed ja veereta palle ülejäänud leivapuru sees. Peale puista peeneks hakitud meelepärast maitserohelist.
Sellest kogusest saab ~20 suupistet. Hoia külaliste tulekuni külmkapis.
Maitseküllaseid pidustusi!