Valgurikas astelpaju-maasika smuuti

Banaani magusus, astelpaju hapukus ja maasika värskus koos taimse valguga annavad ideaalse kombinatsiooni hommikusmuutiks või treeningust taastavaks vahepalaks.

Antud juhul lisab tavapärasele puuviljasmuutile toekust hernevalk, mis on saadaval kõigis suuremates toidupoodides. Seeläbi on tagatud suurem energiasisaldus, kõht püsib kauem täis ja ka lihastele on tagatud vajalik valgukogus.

Vaja läheb:
  • 170 g banaani
  • 100 g astelpajumarju
  • 50 g maasikaid
  • 100 g mandlijooki
  • 20 g mandleid
  • 20 g hernevalku (või muud valgupulbrit)
Valmistamine:

Lisa banaanile ja marjadele mandlijook, mandlid ja valgupulber ning püreesta blenderis või saumiksriga kreemiseks joogiks. 500 kcal ja 23 g valku sisaldav smuuti sobib ideaalselt nii kiireks suviseks hommikusöögiks kui ka treeningjärgseks vahepalaks.

 

Head nautimist!