Miks mitte kasutada jahu ja riivsaia asemel paneerimiseks hoopis seemneid?

Pakume välja krõbeda kala retsepti, kus paneerimiseks on kasutatud chia- ja seesamiseemneid.

Koostisained:
  • 100 g kalafileed (nt tursk)
  • 1 spl chia seemneid
  • 1 spl seesamiseemneid
  • 200 g spinatit
  • sibulat
  • 2 küüslauguküünt
  • sidrunimahla
  • õli, ürdisoola, muskaati
Valmistamine:

Koori sibul ja küüslauk ning haki peeneks. Kuumuta kastrulis õli ja seejärel prae kergelt sibul ja küüslauk. Lisa spinat, veidi vett ja hauta umbes 10 minutit. Lisa ürdisoola ja natuke muskaati. Kalafilee maitsestada soola ja sidrunimahlaga. Sega taldrikul chia- ja seesamiseemned. Paneeri selles kala, prae kummaltki poolt umbes 2-3 minutit. Serveeri kala koos spinatiga. Juurde võid valmistada ka mõnda muud lisandit omal valikul.

UUED RETSEPTID SINU E-MAILILE