Kategooria: Lõuna- ja õhtusöögid

Kanasupp

Kas oled ise kunagi valmistanud kanast supipuljongit? See võtab küll aega, kuid on ootamist väärt, sest mida kauem vedelikku keeta, seda rikkalikuma maitsega puljong jääb. Puljongit keetes tasub hoida madalat […]

Loe edasi
Püreesupp bataadi, herneste ja seemnetega tervislikku päeva.
Bataadi-hernepüreesupp

Bataadi magususest ja herne värskusest tuleb kokku üks mõnusalt kreemine püreesupp, mis oma erkrohelise värviga pakub ka rohkelt silmailu. Lisades seemneid ja võttes viilu rukkileiba kõrvale, saad ühe küllastava toidu, […]

Loe edasi
pastasalat basiilikupestoga
Pastasalat värske basiilikupestoga

Värske ja toitev pastasalat on suurepäraseks vahelduseks koorestele ning tomatikastmega pastadele. Värskelt tehtud basiilikupesto annab sellele pastale imelise värskuse, mis üllatab ja hellitab su maitsemeeli!

Loe edasi
Hernepüreesupp
Hernepüreesupp

Ei saa vastlapäeval ilma hernesupita!

Loe edasi
täidetud paprikad
Täidetud paprikad šampinjonidega

Võta kaks värvikirevat paprikat täisväärtuslikuks põhitoidukorraks või haara üks paprika vahepalaks!

Loe edasi
Läätsehautis fenkoliga
Läätse-riisi hautis fenkoliga

Läätse-riisi hautis fenkoliga sobib väga hästi mõnusaks õhtusöögiks ning veelgi enam – väga hästi kaasavõetavaks lõunasöögiks!

Loe edasi
vokitud köögiviljad kalaga
Vokitud köögiviljad kala ja kinoaga

Maitsetest pungil mahlane vokiroog uskumatult tavapäraste koostisosadega ja üllatavalt lihtsalt valmistatav!

Loe edasi
Peedipüreesupp
Kookosene peedipüreesupp

Särtsakalt sügavpunane ja imemaitsev peedipüreesupp lihtsalt tuleb järele proovida!

Loe edasi
krevetipasta
Krevetipasta kooreses tomatikastmes

Isutab ühe maitsva pasta järele? Aga palun… traditsioonilise pasta bolognese asemel vahelduseks üks köögiviljarohke ning maitseküllane krevetipasta. Kiire elutempoga inimestele hästi sobiv, kuna valmib siuh-sauh kiiresti.

Loe edasi
püreesupp kanaga
Püreesupp kanaga

Mõnus sügisene püreesupp, mis üllatab oma kreemisuse ja soojusega, täites samal ajal hästi ka kõhtu.

Loe edasi