Kategooria: Vahepalad
Esimeste erksamate päikesekiirte ja soojade ilmade lähenedes hakkab ka keha janunema millegi värske ja võimsa järele. Võib öelda, et üheks esimeseks kevadekuulutajaks on karulauk, mis kahtlemata endas väge sisaldab. Seega, […]
Loe edasiSooviksid süüa midagi kerget, kuid siiski toitvat ja ei soovi köögis suvel väga palju aega veeta? Siis ongi ideaalsed salatiampsud, mis sobivad väga hästi nii lisandiks grilli kõrvale kui vahepalana.
Loe edasiRukkileib on eestlaste söögilaual olnud tähtis osa juba ammustest aegadest. Vanade traditsioonide hoidmiseks aseta lauale ehtsa juuretisega kodune rukkileib.
Loe edasiHommikupudru isu on täis ja tahaks vaheldust? Kes ütles, et võileib ei võiks olla osa tasakaalustatud hommikusöögist? Aga palun – klassikaline singi-juustuvõileib on täiesti omal kohal ning vägagi toit- ja […]
Loe edasiKöögiviljadest küpsised? Ei tänan? Usu, neid küpsiseid sa lihtsalt pead ise järele proovima!
Loe edasiNeed soolased muffinid maitsevad oivaliselt äsja ahjust võetuna, kuid maitsevad mõnusalt ka jahtununa!
Loe edasiAvokaado rikkalik monoküllastumata rasvhapete rohkus ja muna ideaalne aminohappeline koostis selles määrdes loovad kiudainerikka täisteraleivaga täiusliku vahepala!
Loe edasi