Kategooria: Vahepalad

Karulaugu
Karulaugu-munavõie leivaga

Esimeste erksamate päikesekiirte ja soojade ilmade lähenedes hakkab ka keha janunema millegi värske ja võimsa järele. Võib öelda, et üheks esimeseks kevadekuulutajaks on karulauk, mis kahtlemata endas väge sisaldab. Seega, […]

Loe edasi
Suve salatiampsud

Sooviksid süüa midagi kerget, kuid siiski toitvat ja ei soovi köögis suvel väga palju aega veeta? Siis ongi ideaalsed salatiampsud, mis sobivad väga hästi nii lisandiks grilli kõrvale kui vahepalana.

Loe edasi
Siiaäkis

Värske kala ja suvi käivad käsikäes. Kalameestelt värsket kala saades on hea võimalus valmistada äkist. Rooga, mis nõuab äsja püütud ja väga värsket kala. Siig sisaldab toitaineliselt vähe rasva ning […]

Loe edasi
Juuretisega rukkileib

Rukkileib on eestlaste söögilaual olnud tähtis osa juba ammustest aegadest. Vanade traditsioonide hoidmiseks aseta lauale ehtsa juuretisega kodune rukkileib.

Loe edasi
Klassikaline singi-juustuvõileib

Hommikupudru isu on täis ja tahaks vaheldust? Kes ütles, et võileib ei võiks olla osa tasakaalustatud hommikusöögist? Aga palun – klassikaline singi-juustuvõileib on täiesti omal kohal ning vägagi toit- ja […]

Loe edasi
Hummus
Hummus

Hummus sobib suurepäraselt vahepalaks, olles ühtaegu nii toitev kui ka maitsev. Kasutada saad seda leivamäärdena või hoopis köögiviljade kõrvale dipikastmena.

Loe edasi
Bataadiküpsised
Pehmed bataadi-porgandi küpsised

Köögiviljadest küpsised? Ei tänan? Usu, neid küpsiseid sa lihtsalt pead ise järele proovima!

Loe edasi
bataadimuffin
Bataadimuffinid

Need soolased muffinid maitsevad oivaliselt äsja ahjust võetuna, kuid maitsevad mõnusalt ka jahtununa!

Loe edasi
Trühvlid musta leivaga
Trühvlid musta leiva ja suitsukalaga

Soolased trühvlid on aastavahetuse peolaua hitt!

Loe edasi
avokaado võileib
Avokaado-munamääre leival

Avokaado rikkalik monoküllastumata rasvhapete rohkus ja muna ideaalne aminohappeline koostis selles määrdes loovad kiudainerikka täisteraleivaga täiusliku vahepala!

Loe edasi